Varovanje zasebnosti

Politika zasebnosti je namenjena informiranju o načelih Boehringer Ingelheim o zbiranju, uporabi in prenosu osebnih podatkov (vključno s podatki, ki jih je mogoče uporabiti za vaše namene). Identifikacija, vključno z imenom, naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko itd., je posredovana z dostopom ali uporabo spletnega mesta.

Soglasje

Boehringer Ingelheim ne zbira osebnih podatkov, razen če so posredovani prostovoljno. Izbirne ali zahtevane podatke posredujete vedno, ko dostopate do spletnega mesta ali ga uporabljate ter s tem soglašate z zbiranjem, uporabo in prenosom takih podatkov v skladu s Politiko zasebnosti.

Zbiranje osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo v različnih primerih uporabe spletne strani. Na primer, spletno mesto vsebuje področja, kjer se zbirajo uporabniški podatki, ko se zbirajo povratne informacije, kot so vprašanja, komentarji ali predlogi. Nekateri podatki, zajeti v povratnih informacijah, so lahko osebne narave. Poleg tega je lahko dostop do določenih področij spletnega mesta omejen. Za dostop do teh področij se morate registrirati s posebno spletno registracijo z obrazcem, ki lahko vsebuje osebne podatke. Poleg tega lahko nekatere aplikacije na spletnem mestu od vas zahtevajo, da vnesete svoje osebne podatke, da jih lahko uporabljate (e-novice, e-prodaja/izpolnjevanje naročil). Obveščeni boste na vsaki stopnji zbiranja podatkov in obveščeni boste o tem, kateri podatki so zahtevani in kateri neobvezni. Boehringer Ingelheim lahko uporablja tudi piškotke za zbiranje informacij o vas in vaši uporabi spletnega mesta. Piškotki so majhne datoteke, ki se pošljejo vašemu brskalniku in shranijo na vašem računalniku, ko obiščete spletna mesta, da "nadzorujejo" vašo uporabo na drugi strani. Nekateri brskalniki so vnaprej nastavljeni tako, da zavračajo vse piškotke. Če se odločite spremeniti nastavitve brskalnika na ta način, da zaščitite svojo zasebnost, nekateri deli spletnega mesta morda ne bodo prikazani pravilno. Boehringer Ingelheim uporablja informacije, ki jih ustvarijo piškotki, samo za spremljanje števila obiskovalcev spletne strani in spremljanje obiskanih strani. Te informacije o interesih in vedenju uporabnikov Boehringer Ingelheim omogočajo, da uporabnikom svojega spletnega mesta zagotovi informacije o izdelkih, storitvah, zanimivostih ali promocijah, ki bi lahko zanimale uporabnike. Več o piškotkih: (www.aboutcookies.org.).

Uporaba informacij

Boehringer Ingelheim uporablja osebne podatke za izboljšanje vsebine spletnega mesta, prilagajanje spletnega mesta glede na vaše želje in za ustvarjanje vašega profila, ki vam omogoča pridobitev informacij, ki vam bodo pomagale pri dostopu do storitev in zanimivosti, ki ste jih zahtevali. in, če tako želite, pošiljanje informacij o izdelkih, storitvah, zanimivostih in promocijah. ki bi vas lahko zanimale. Boehringer Ingelheim lahko vaše osebne podatke uporabi tudi za pridobitev splošnih informacij, ki ne zahtevajo osebne identifikacije ali stika. Namesto prikaza posameznih dejavnosti se posplošene informacije nanašajo na vedenje uporabnika kot celoto. Tako zbrani podatki se uporabljajo za nadaljnji razvoj spletne strani in za promocijske aktivnosti v zvezi s spletno stranjo.

Kdaj posredujemo vaše osebne podatke

Boehringer Ingelheim lahko deli vaše osebne podatke s svojimi partnerji ali njihovimi podružnicami, ki se zavezujejo, da bodo z njimi ravnali v skladu s Politiko zasebnosti družbe Boehringer Ingelheim. Boehringer Ingelheim ne bo razkril vaših osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega soglasja. Izjemoma si Boehringer Ingelheim pridržuje pravico do razkritja vaših osebnih podatkov: (i) zunanjim ponudnikom storitev, ki podpirajo storitve (npr. Servisno usposabljanje, tehnična podpora, dostavna služba) in vam zagotavljajo informacije, ki bi vas lahko zanimale ( če se to zahteva v primeru zgoraj navedenih storitev). V tem primeru Boehringer Ingelheim od tretjih oseb zahteva, da upoštevajo ustrezno politiko zasebnosti. (ii) tretjim osebam v zvezi s prodajo, posredovanjem ali prenosom poslovanja spletne strani, na katero se informacije nanašajo, v kolikor so poslovno povezane, mora kupec, posrednik ali prejemnik ravnati v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti. Boehringer Ingelheim posreduje osebne podatke tretjim osebam le v naslednjih omejenih okoliščinah in v obsegu, ki ga dovoljuje zakon: (i) če zakon, predpis, preiskovalni nalog ali sodni nalog tega ne dovoljuje ali zahteva; (ii) če so prizadete pravice podjetja Boehringer Ingelheim, njegovih podružnic ali tretjih ponudnikov storitev in uporabnikov spletnega mesta; (ii) če je ogrožena osebna varnost uporabnikov spletnega mesta ali drugih članov javnosti. Boehringer Ingelheim lahko deli združene podatke, ki vas osebno ne identificirajo, s svojimi podružnicami in podružnicami ter neodvisnimi tretjimi osebami.

Varstvo osebnih podatkov

Ker se zaveda, da so vaši osebni podatki za vas pomembni, Boehringer Ingelheim uporablja tehnične varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov. Nobenega prenosa informacij po internetu ni mogoče v celoti zaščititi. Zato v obsegu, ki ga dovoljuje zakon, Boehringer Ingelheim, njegove podružnice in njihovi povezani tretji ponudniki storitev ter njihovi uradniki, direktorji, zaposleni in zastopniki ne izjavljajo ali jamčijo, da bodo osebni podatki zaščiteni pred zlorabo, izgubo ali spremembo in ne prevzemajo nobene odgovornosti, ki izhaja iz posredovanja kakršnih koli osebnih podatkov ali zaradi uporabe ali zlorabe osebnih podatkov s strani tretjih oseb. Podatki, ki jih posredujete podjetju Boehringer Ingelheim prek interneta, so zaradi vaše osebne varnosti zaščiteni z geslom. Boehringer Ingelheim uporablja tehnologijo šifriranja Secure Socket Layer (SSL) pri prenosu takšnih informacij na naše strežnike, da pomaga zagotoviti celovitost in zaupnost informacij. Šifriranje vključuje sistematično kodiranje številk in črk, tako da, če bi komu uspelo prestreči informacijo, je ne bi mogel razumeti. Če želite izkoristiti to tehnologijo šifriranja, potrebujete internetni brskalnik, ki podpira šifriranje. Kot dodaten varnostni ukrep se podatki, ki jih posredujete prek interneta, shranjujejo tudi v fizično ločeni bazi podatkov na ločenem strežniku.

Povezave do drugih spletnih mest

Pomembno si je zapomniti, da lahko posredniki povezanih spletnih mest zbirajo tudi vaše osebne podatke (vključno s podatki, ustvarjenimi s piškotki), ko se povežete na njihovo povezavo. Boehringer Ingelheim ni odgovoren za takšno zbiranje podatkov s strani tretjih oseb, uporabo ali prenos vaših osebnih podatkov. Preden jim posredujete kakršne koli osebne podatke, preglejte pravilnike o zasebnosti vsakega od povezanih spletnih mest.

Spremembe

Boehringer Ingelheim si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni to politiko zasebnosti, tako da vas o tem obvesti z objavo sprememb na tej strani. Priporočljivo je, da to stran redno pregledujete zaradi morebitnih sprememb. Ta pravilnik o zasebnosti je bil nazadnje spremenjen marca 2023.

Drugi pogoji

Za vašo uporabo spletnega mesta veljajo pogoji uporabe, navedeni v razdelku »Pravna obvestila«. Z dostopom do spletnega mesta ali njegovo uporabo se strinjate, da vas zavezujejo pogoji uporabe, ki veljajo v času vašega dostopa ali uporabe, vključno s tem pravilnikom o zasebnosti.

Kontaktiraj nas

Lahko se obrnete na Boehringer Ingelheim, da zahtevate dostop do vaših osebnih podatkov ali zahtevate, da Boehringer Ingelheim posodobi ali izbriše vaše osebne podatke, tako da pišete Boehringer Ingelheim RCV GmbH & Co KG na: Dr.-Boehringer-Gasse 5-11, A-1121 Dunaj, E-naslov: datenschutzbeauftragter.AT@boehringer-ingelheim.com.
Če menite, da Boehringer Ingelheim ni upošteval te politike zasebnosti, se obrnite na Boehringer Ingelheim na e-naslov datenschutzbeauftragter.AT@boehringer-ingelheim.com.

Kje kupiti naša zdravila?